2015/01/31

Suomen Chicago eli Lahti häämöttää muutaman minuutin päässä, jossa kaksi vuorokautta sitten istuin lumikasassa kiroten junasta myöhästymistä. Tällä hetkellä olen onneksi ihan junan sisällä ja toivottavasti pääsen suunnitelmien mukaisesti päämäärään eli tyhjään, omaan kotiin. Kuulokkeista soi alakulo, tietämättömyys, pelko ja mennyt elämä. Huomenna on helmikuu, viimeinen vapaapäivä taas hetkeen ja uusien ensiaskelien ottamisen aika.

Mistä tämä kaikki?

Tänä niin sanottuna "turhana vuotena" eli yhdeksästoista-ikävuosi elämä on junnannut paikoillaan, vaikkakin olenkin paljon viisaampi kuin tämän alkaessa. On tullut tehtyä vääriä valintoja, tullut jäätyä alunperin väliaikaiseksi tarkoitettujen asioiden pariin, pohdittua liikaa ja tullut jätettyä liian monta asiaa tekemättä. Mitään en kadu, koska ei mennyttä kuitenkaan voi muuttaa. Monta "elämäni tarvitsee muutosta joten nyt ryhdyn toimeen!" -kannustuspuhetta olen itselleni pitänyt, mutta aina niiden vaikutus on jäänyt puolitiehen. Mitä luultavammin tämänkin jää, mutta ei se mitään kunhan päivät eivät tule jäämään.

Vaikka en ehkä haluaisi ajatella tulevaisuutta niin väistämättä se palaa ja palaa mieleen. Koen hämmästyksen tunteita aina uudelleen ja uudelleen yhtä suuresti kun mietin aikaa, aikaa joka on niin hämmentävä. En haluaisi tietää tulevaisuuteni tarinaa, mutta se että niin moni asia tulee vielä muuttumaan, niin moni asia tulee olemaan uusi, vielä suuremmasta osasta asioista tulee vanhoja ja vanhoistakin voi tulla uusia saa hämmentymään. Nytkin olen taas hämmentynyt, kyseenalaistan uuden huomisen uutuuden ja olen vielä vähän lisää hämmentynyt. Seuraavaksi Tikkurila ja tämän reissun päätös häämöttää lähellä.

1 kommentti:

  1. Löysin sun blogin vastikään ja täytyy sanoo, että lukijaks jäin. Osaat kirjottaa ihan uskomattomalla tavalla ja todella omaperäisesti. Ihmisissä on yks piirre, jota mä arvostan erityisen paljon ja se on omalaatuisuus. Ja sitä sulta löytyy ihan kybällä. Jatka samaan malliin!

    http://willpowerblogging.blogspot.fi

    VastaaPoista