2015/01/30

KOLME (3) KOSKETTAVAA LEVYÄ VIIME VIIKOILTA


Musiikin suhteen mulla on taipumusta kuunnella yhtä biisiä yhdeltä artistilta jonka johdosta Starred-soittolista on huutanut kirjavuuttaan. Toki poikkeuksena on artistit ja yhtyeet joista tykkään enemmän, että muukin tuotanto menee kuunteluun.

Puun Annaa eli Anna Puuta on tullut kuunneltua jo niistä Idolsin alkuajoista ja debyyttilevy oli silloin erittäin kovassa huudossa ja aina välillä nykyäänkin. Oi muistot, oi muistot. Antaudun levy (Puun kolmas) on ollut enemmän tai vähemmän kuuntelussa, mutta viimeisimmän kuuntelukerran seurauksena viikko sitten pääsi se meitsin albumisoittolistakerhoon soimaan repeatilla. Tää on aivan erittäin jees tällä hetkellä.

Karri Koiran olemassaolo on ollut tietoudessa jo pari kolme vuotta mitä ensimmäisestä levystä on, mutta ei oo vaan kuunteluun sen suuremmin päätynyt. Radiosta on tullut kuultua Amerikankotka liitää sekä Lähe mun kaa mutta silti ei oo herättäny sen suurempaa kiinnostusta kunnes Indonesian matkalla jostain keväältä pari kertaa kuunneltu Kaikki tai ei mitään alko soimaan päässä kesken taksimatkan yhdelle vanhalle temppelille, sitten uudestaan snorklausreissulla ja sitten uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Sitten alko soimaan jälkimmäisenä mainittu Karri Koiran sinkkuhitti ja sitten koko levy. Koko levy on aivan koiraa eli erittäin jees jees jees. Soinut kuulokkeista, kaiuttimista ja kaikkialta semmosen päälle kuukauden.

The Kooks on vanha tuttu lukioajoilta milloin Seaside oli ihana ja tykkäsin vaan tosi paljon. Elämäntilanne silloin kuitenkin ei oo saanut intoa kuuntelemaan uudestaan ja palauttamaan niitä muistoja mieleen, mutta tää uus Kooks toimii erittäin hyvin! Vaikka biisit ehkä muistuttaakin toinen toistaan eikä sen taustalla soidessa pakolla tajua biisin vaihtuneen on se musiikillisesti kuitenkin peruskivaa kivempi. Koko levy. Soitossa ollut pari-kolmisen viikkoa.

*linkit biiseihin jotka haluan nostaa teille esiin. The Kooksilta saatte löytää omat helmenne.

Tähän oli tulossa myös kaksi muuta kategoriaa, mutta suhdanteet muuttuu ja mieli myös niin kuin karkkihyllyllä hedelmäkarkkien ja suklaan valinnan välillä joten päätin jättää tämän vain tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti