2014/05/16

tj332

Tulin äsken saunasta. Otin äsken selfien. Sain tänään myös tietää varmaksi, että musta tulee ylioppilas ja saan pistää itse ostetun valkomustaisen (eikä mustavalkoisen) lakin päähäni parin viikon päästä. Oikeestaan tasantarkkaan noin kahden viikon, 15 tunnin ja 5 minuutin päästä. Noin.

Ylitin itseni ja vähän myös alitin, mutta eipä sillä väliä sillä se ensisijainen päämäärä on kuitenkin tavoitettu. Laudaturien ja eximioiden sijasta saan cum lauden paperit, mutta ylpeästi todistuksen ja lakin otan vastaan, koska tiiän että nää on munlaiset paperit enkä oikeestaan parempaan pyrkinytkään.

Ala-asteella ajattelin, että joskus kun aika koittaa meen ammattikouluun. Yläasteella päätin, että meen lukioon ja siitä jatkan sitten ammattikorkeakouluun. Lukion aikana päätin, että haen yliopistoon ja sinnehän pelkästään sitten hainkin.

En mä vieläkään oikein osaa opiskella, mutta ei se haittaa. Sekään ei haittaa ettei mulle opiskelupaikka yliopistosta tuu tänä vuonna aukeamaan. Toki maailma on täynnä yllätyksiä, mutta aina kannattaa olla vähän skeptinen ja pessimisti. Realisti ehkä vielä ennemmin, mutta skeptisyys ja pessimismi iskee tällä hetkellä paremmin. Realistisuus pelottaa ja tuntuu olevan ehkä vähän liian hyvissä väleissä optimistisuuden kanssa jota en nyt tue koska pettymyksiä en jaksa (vaikka pessimistinä semmosissa saattaa velloakin, mutta ainakin sillon on jo kaikkeen pahaan varautunu).

Mutta kohta kakkua ja skumppaa, se on varmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti