2014/05/30

/selfieitä on tullu otettua kyllä joka päivä, oon vaan ollu tosi laiska niiden postaamisen suhteen. kaikki ajallaan, hyvää kannattaa odottaa/


[#] ennakko-odotukset, oletusten tekeminen [#]

Asioita joiden suhteen oon tajunnu, että muutos on tarpeen. Voisin käyttää sanaa pakko, mutta ei oo pakko ja pakottaminen omaan mieleen. Patistaminen kyllä, pakottaminen ei. Asioiden toivominen on myös vähän liitoksissa noihin kahteen nostettuun elementtiin, mutta toisaalta toivoa ei pidä menettää koska siinä menee sit elämänilokin. Toivolle ei vaan pidä perustaa kovinkaan paljoa, koska jos niin tekee niin mahdollinen pettymys on sit suuri.

Turha muutos on tarpeeton, mutta nää onkin tarpeen. Itseni ja elämän ja muiden eläimien kannalta ja vuoksi.

Maailma on täynnä hienoja juttuja ja asioita ja mahdollisuuksia. Ei pidä jumiutua siihen totuttuun vaan rikkoa vähän rajoja. Hyvän maun rajoja. Seikkailla ja tehdä juttuja joita ei oo vielä tullu tehtyä taikka tuttuja juttuja mutta pienellä lisätwistillä. Twistatakin esimerkiks voi. Kaipaan täysin uusia seikkailuja ja seikkailuja vanhojen kivojen juttujen kanssa. Onneks tulevat pari viikkoo tulee sisältään näitä molempia.

Mainittujen asioiden lisäksi tiedostan muitakin ongelmia (omistan rutkasti ongelmia hahah heheh) jotka kaipaavat ja tarvitsevat muutosta, mutta keino(j)a ei ole vielä tavoitettu. Ehkä vielä joskus. Toivottavasti joskus. En mä kuitenkaan täysin ongelmaton koskaan tule olemaan enkä haluiskaan, koska sit elämä ois hirmusen tasapaksun tylsää ja siinä tilanteessa olisin varmaan sit vihannes hengityskoneessa. Vihanneselämälle ei, ongelmaelämälle ei joten sovellutuksia on käynnissä ja tulossa. Baby steps, baby steps.

2 kommenttia: