2014/01/07


Tulipa tossa viime viikolla töissä tajuttua, että tää blogi on aiiiikasss täynnä siirappia. Ei siinä mitään, mun elämä on oikein hyvällä mallilla tällä hetkellä, joten miks jättäisin sen kertomatta! Mutta jooh, tää viikko on (tulee olemaan) erittäin jees koska loppuviikosta swagger-Henri lähtee reissaan.

Rakastan teknologiaa mutta samalla vihaan sitä. en tykkää jos jutut ei toimi niin kun pitäs. Voittajafiilis on kyl paras jos onnistuu selättään tekniset ongelmat, mutta sitten kun omat aivot ei enää ookaan samaa luokkaa kun konehökötys niin sit ei oo hyvää tiedossa. Terv. kun pitkästä aikaa ajattelin olla ahkera ja hyvä ihminen ja muokata rästissä olevii kuvia niin tietenkin Photoshop että Lightroom alko pelleileen mun kanssa, tässä esimerkkiä että meno vitun vaikeapaskasaatana. Ei niinkään kivaa oikeestaan, joten siispä lopetin kuvien muokkaamisen taas ja saa nähä millon seuraavan kerran ajattelin kohdata ongelmaburgerin.

Mutta enpä kuitenkaan anna saatanan kätyrin häiritä miun elämää sen enempää, koska kivaa. :-) :-) :-) :3 :-) :-) :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti