2014/01/02


2013. Erittäin tapahtumarikas vuosi kyl, hyvällä ja pahalla. Mitään en kuitenkaan kyseistä vuodesta kadu tai muuttais tai mitään.
2013 -> 2014. Vuoden viimenen päivä lukeutu viime vuoden päivistä kyl aika sinne kärkipäähän. Mahtavia ihmisiä ja mahtava meno ja muutenkin oli kyllä mahtavaa. Seikkailuu Helsingissä, Aino Vennalle suuret kiitokset älyttömän nautinnollisesta keikasta ja loppuilta meni sit _krebattessa_ paikassa XXX (siinä teille aivojumppaa kun mietitte hah). Alkoholi virtas ja meno oli kyl melkos mahtava sanoisinko!
2014. Vuoden ensimmäisen päivän 1/6 jatku alkoholin lipittämisellä. Meinigit parani entisestään ja pakko kyllä sanoo, että oli kyl ikimuistonen ilta. Siit ei pääse mihkää, ei yli eikä ali eikä myöskään kierrelen taikka kaarrellen ja keskeltäkin on turha yrittää. Päivällä vaikka meno oli semi dagen efter ja väsykin paino niin ei ois voinu vuoden eka päivä paremmin mennä (tai olis jos ois saanu lojua sängyssä niin pitkään kun huvittaa mutta ei se mitään, pikkuvikoja tuommoset!) Vaikka tän vuoden toinen päivä menikin töissä niin ei oikeestaan haittaa, koska mieliala erittäin korkeel. Kyl tästäkin kehkeytyy vielä oikein mahti vuosi, kenties ehkä parempikin ku edellisestä! Aika näyttää kaikenlaist.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti