2013/10/29

Tässä on Sirius. Sirius on laatukoira.

Jokaiselta ihmiseltä löytyy heikkouksia ja vaikeuksia, aivan jokaselta.
Omiani ovat:

  • kasvotusten aloitteen tekeminen (ihan siis vaan kaverillinenkin ja on se internetin ihmeellisessäkin maailmassa vähän ponnistelun takana joskus)
  • yliajattelu (tää on niin laaja-alanen juttu että ei rajaa)
    • jos ajattelen asiaa a, saatan alkaa miettimään asiaa b ja c jotka vaikuttavat asiaan a, jonka lisäksi asia d tuntuu suurelta ongelmalta asiaan a liittyen, mutta se ei pakolla sitä ole jos ei ajattele niin rationaalistisesti, mutta ihmisolentona sitä tulee joskus ajateltua liikaa kaikkea ja kaikkia vaihtoehtoja ja ongelmaksi tulee myös se onko asian a suhteen tehty virhetulkintoja ja jos on ja asian a eteen tekisi vääriä valintoja olisi mitä luultavimmin asia a poissa päiväjärjestyksestä mikä ei olisi kiva juttu mutta jos virhetulkintoja ei ole tehty ja tekoja tekisi niin voisi asia a kasvaa asiaksi A.
  • jonkinmoinen uskallus joidenkin asioiden aloitteellisuuden tekemisessä

Oon mä hyvä jatkamaan keskustelua, jos joku sen alottaa.
Ajattelen joskus liikoja. Tai aika usein.
Kuvittelu on myös vahva juttu. Joskus hyvästä, useimmiten pahasta.
Joskus en ehkä uskalla avata suutani tunnilla, jos en oo asiasta täysin varma. Se vähän rajottaa, mutta ehkä pitäis uskaltaa olla joskus väärässäkin. Kaikki tekee virheitä. Ei tää uskallusjuttu tosin tähän jää, vaan laajalle sekin yltää. Tälläkin hetkellä pohdin juttuja tähän liittyen ja et mikä on kannattavaa ja järkevää ja näin. Lisäks aivojeni ajatukset tykkää juoksennella pikavauhdilla, että saatan olla matkalla Tampere-Helsinki jo Riihimäellä, kun muut on vasta saavuttanu Hämeenlinnan. Vaikeita juttuja.

Kiinnostukseni voi olla aika helppo saada heräämään, toki asiasta riippuen. Pois se minusta. Vaiko sittenkään? Kaikilla on aina jonkinlaisia kiikareita asioihin x, y ja z ja ehkä myös c, aivan luonnollista. Parhaat kiikaroinnit syntyy kun tulee asiat tulee yllättämättä. Sit tästä eteenpäin on monia vaiheita aivan sinne vuoren huipulle saakka, siellä onkin sitten mahti fiilis. Kiikaroinnin ongelma on kuitenkin se, että koska kiikaroida ei voi joka paikkaan samaan aikaan, todennäköisyys että kiikaristasi näät jonkun (asian/jutun/henkilön) jonka kiikarien suunta on täysin sinun kiikareihisi päin on mahdollisesti aika pieni.

Tuttavallista kaveriani lainatakseni: "Onhan se nyt ihan sika helppoo vaan vietellä joku teinipoika, mutta että onks se oikein sitä kohtaan on eri juttu."

Absurdeihin kysymyksiin vastataan absurdilla vastauksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti